Vandalizam, nekultura i kućno vaspitanje

Vandalizam, nekultura i kućno vaspitanje

Komunalno preduzeće je u 2013. i 2014. godini, značajna sredstva uložilo u nabavku niskog zimzelenog rastinja i sezonskog cveća za ulepšavanje kružnih tokova, parkovskog prostora i pešačkih zona, kao i nabavku i sadnju listopadnog drveća na prilaznim putevima u gradu, manastirima, školama i sportskim terenima a sve kako bi grad bio čist, zdrav i što lepši.

Drago nam je da smo za sve ovo od sugrađana dobijali samo reči hvale i podsticaj za dalje uređenje i ulepšavanje, ali našli su se i oni koji su penjali livene klupe na parkovsko drveće, pune prikolice smeća rasipali pored praznih kontejnera, kao i oni koji, čupajući i lomeći tek posađene sadnice pokazuju svoju kulturu i kućno vaspitanje.

Prošle godine su polomljene sadnice u samom centru grada, u Kosovskoj ulici, a juče u ulici R.M. Samo.

Sve prestupe, od stvaranje divljih deponija, kršenja odluke o racionalnoj potrošnji vode u sušnom periodu, pronađene nelegalne priključke na vodovodnu i kanalizacionu mrežu uredno prijavljujemo nadležnoj inspekciji i organima i nadamo se da će do adekvatne sankcije ipak nekada doći.

JPKD Toplica će nastaviti sa savesnim obavljanjem svojih delatnosti kao i do sad pa čak i sa pojačanim trudom i radom, i vršiće ulepšavanje grada, a sve zbog većine građana koji to zaslužuju.

Još jednom se zahvaljujemo svim građanima koji su uz nas, i sa nama se trude da grad učinimo zdravijim i lepšim za nas i našu decu.

Podeli na mrežama
Facebook
Twitter
LinkedIn
VAŽNI LINKOVI
ISPRAVNOST PIJAĆE VODE

Voda koju isporučuje JKPD “Toplica” je hemijski i mikrobiološki ispravna.

KONTAKT