Radnici JPKD Toplica pritekli u pomoć oboleloj starici

Radnici JPKD Toplica pritekli u pomoć oboleloj starici

Dana 11.03.2015. godine, nakon čišćenja putnog pravca ka selu Kosmača, u JPKD Toplica je stigao zahtev iz Doma zdravlja za hitnu intervenciju, gde se nalaže čišćenje puta ka Sokolovici zbog teškog zdravstvenog stanja pacijentkinje Vukajlović Mileane. Vozilo JPKD Toplica se nakon obavljenog posla uputilo ka tom putnom pravcu gde je jedva uspeo da se probije do kuće pomenute pacijentkinje, gde je došlo do jednog malog problema.. Pacijentkinja nije htela u bolnicu! Zašto?

Pošto kao i svi dobri i pošteni ljudi sa sela, nije htela da napusti svoj dom dok ne sredi sve poslove koje ima po kući, a shodno svom teškom zdravstvenom stanju, radnik JPKD Toplica je pritekao u pomoć. Nakon cepanja drva za ogrev i vraćanja živine na svoja odredišta, radnik je zbog nemogućnosti prilaza sanitetskog vozila, morao da pacijentkinju preveze do bolnice u mašini za čišćenje snega, gde je pacijentkinja kasnije zbrinuta.

Još jednom molimo stanovnike okolnih sela da razumeju trenutnu situaciju koja nas je zadesila zbog teških vremenskih prilika, i da se maksimalno trudimo da u što kraćem roku, sve okolne puteve učinimo prohodnim.

Podeli na mrežama
Facebook
Twitter
LinkedIn
VAŽNI LINKOVI
ISPRAVNOST PIJAĆE VODE

Voda koju isporučuje JKPD “Toplica” je hemijski i mikrobiološki ispravna.

KONTAKT