Humanost na delu

Humanost na delu

U petak JPKD“Toplica“ iz Kuršumlije jednim kamionom i sa četiri radnika pritekla u pomoć čišćenju grada Kragujevca, saopštili su iz kuršumlijskog komunalnog preduzeća.

Naime, na molbu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića za pomoć u čišćenju grada, kako bi sprečio mogućnost širenja zaraze zbog nagomilanog smeća, odazvalo su se između ostalih i komunalno preduzeće iz Kuršumlije. Četiri radnika su jednim kamionom za odvoz smeća, da bi stigli u dogovoreno vreme, krenuli u 4 h i vratili se u kasnim večernjim satima uz celodnevni rad kojim je kordinirao Kragujevački štab za vanredne situacije.

– Mi u Kuršumliji i komunalnom preduzeću odlično znamo šta znači problem smeća na ulicama, divljih deponija, ogroman dug komunalnog preduzeća i nezadovoljstvo radnika zbog neisplaćenih zarada, jer je i nas to do skora mučilo, pa smo bez razmišljanja pristali da pomognemo gradu Kragujevcu i damo svoj doprinos u zaštiti životne sredine i van Kuršumlije, kazao je Vojimir Čarapić, direktor JPKD“Toplica“.

Podeli na mrežama
Facebook
Twitter
LinkedIn
VAŽNI LINKOVI
ISPRAVNOST PIJAĆE VODE

Voda koju isporučuje JKPD “Toplica” je hemijski i mikrobiološki ispravna.

KONTAKT